Promokuvaus bändeille, taiteilijoille ja ryhmille

Kuvaamme promokuvia asiakkaillemme studiossa tai asiakkaan valitsemassa lokaatiossa. Promokuvia tarvitaan aina! Olemme toteuttaneet promokuvauksia paljon ja kuvanneet mm. musiikin ammattilaisia, artisteja, näyttelijöitä, solisteja, opiskelijoita, kuoroja, yritysjohtajia, asiantuntijoita, jne... Jokaisella omat tarpeensa ja tyylinsä. Neuvomme asiakkaitamme kuvaustilanteessa mielellämme ja haluamme ymmärtää huolellisesti promokuva -tilanteen sekä tavoitteen.

Kuvauspäiväksi kannattaa varata myös useita vaatekertoja, miettiä kuinka meikki ja hiukset mahdollisestsi vaihtuvat promokuvaus -päivänä ja mikä asu olisi helpoin kuvata ensin. Tarvittaessa järjestämme apulaiset toteuttamaan unelmien meikit ja hiukset! Käy myös tutustumassa uusiin projekteihimme joissa on mukana myös uusimmat  promokuvat!

Promokuva pikaisellakin aikataululla!

Onko kiire ja promokuva puuttuu tai se on vanhentunut? No worries, ota yhtyettä ja sovitaan nopeasti yhteinen aika kuvaukselle. Suunnitellaan se puhelimessa tai Zoomissa! Löydät tältä sivulta esimerkkikuvia promokuvissta erilaisissa ympäristöissä ja lokaatioissa. Promokuvan tärkein tehtävä on myydä palvelusi asiakkaalle. Me keskitymme siihen. Ota yhteyttä!


Powered by SmugMug Owner Log In