Arto

The Kook

Hyvin suunniteltu kuvauspalvelu jättää tehokkaan muistijäljen

Kuva, joka herättää tunteen. Kuva, joka kertoo tarinan. Kuva, joka toimii huomion kasvattajana. Näistä kuvista me innostumme. Haluamme tuoda jälkemme esiin yrityksen brändikuvissa sekä pienissä tuotekuvissa. 

Hyödynnä viestinnässä rohkeasti uutta näkökulmaa jo suunnitteluvaiheessa. Panosta visuaalisen viestinnän toteutukseen joko kuvina, videona tai 360 -kuvina/videoina. KOOK Visions -kuvauspalvelu toteuttaa kuvaukset vaativimmissakin ympäristöissä aina action kuvauksesta studio- tai lokaatiokuvaukseen. Me tavoittelemme parasta valoa, erilaista kuvakulmaa ja parasta tulosta asiakkaamme toiminnan kehittämiseksi. 

Erotu rohkeasti joukosta!

Viestinnän suunnittelussa kaikki lähtee tarinasta, tavoiteltavasta kohderyhmästä ja asiakkaiden tarpeista. KOOK tarjoaa viestinnän suunnittelu- ja kuvauspalvelua yrityksesi/yhteisösi myynnin ja markkinoinnin tueksi yhdessä KOOK tiimin kanssa. 

Kuvaamme kiinnostavia kohteita,  mielenkiintoisia ihmisiä ja tapahtumia, joihin tunnemme paloa. Olemme toimineet viestinnän parissa yli 10 vuotta ja tehneet kuvia yrityksille, yhdistyksille, taiteilijaryhmille. 

KOOK - Me ja tarina

Haluamme, että kuvilla on tarkoitus. Ne kertovat tarinaa tilanteesta, tapahtumasta tai ihmisestä. Uskomme vahvasti visuaaliseen viestintään. Hyvä kuva herättää tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä. Kuvauspalvelua kannattaa käyttää rohkeasti. Jos tarvitset muutaman kuvan tai kuvasarjan, ota ihmeessä yhteyttä. Me kuvitamme.


Yhteistyöterveisin Arto

Ps. Tässä linkki portfolioon


Kuvauspalvelumme - Kuuntelemme. Toteutamme.

Viestintäsuunnitelmat yrityksille ja yhteisöille 

Käymme lävitse yrityksen- ja viestinnän tavoite, nykyelementit ja viestinnän haasteet. Avainhenkilöiden kanssa järjestetään viestinnän workshop, jonka jälkeen yrityksellä on selkeä priorisoitu polku jatkotoimenpiteitä varten. Workshopissa käsitellään viestintää nykytilanteesta, kohderyhmistä, haasteista ja resursseista sekä kuvauspalvelu -tavoitteesta.. 

Brändi- ja fiiliskuvat lokaatiossa

Yrityksen strategian ja viestinnän tarpeiden mukaiset kuvat yrityksen käyttöön. Palvelu sisältää alkukartoituksen visuaalisen viestinnän tarpeista. Palvelussa kuvataan esimerkiksi tapahtuma, tilaisuus asiakkaan lokaatiossa. 

Tapahtumakuvaus ( video/still -kuvaus )

Tallennetaan yrityksen tilaisuus tapahtumapaikalla videotallenteeksi tai still-kuviksi. Kuvaus tehdään aina 2-3 kameralla ja ulkoisilla mikrofoneilla lokaatiosta riippuen ja palvelu alussa tehdystä kuvaussuunnitelmasta. Videotallenteessa on HD tasoinen kuva ja ääni. Kuvauksissa voidaan myös hyödyntää 360- tai drone -kuvausta. 

Tuotekuvaus kuvauspalvelu studiossa

Tuotekuvaus asiakkaan toimittamasta tuotteesta studiossa esim. Valkoista taustaa vasten netti- tai some-käyttöä varten. Kuvat toimitetaan korkearesoluutioversioina peruskäsiteltyinä linkin kautta ladattavaksi. 

Teemakuvaukset studiolla 

Teemakuvauksia järjestetään kerran kuukaudessa Studiossa Kuusistossa. Kuvaukset voivat olla esimerkiksi valmistuvasta teoksesta (tanssi/näytelmä) tai bändin/orkesterin promokuvaus. Kuvauspaketit vaihtelevat teeman mukaisesti. Kuvat toimitetaan korkearesoluutioversioina peruskäsiteltyinä asiakkaan ladattavaksi linkin kautta.

Muut kuvauspalvelumme

Tapahtumakuvaus, promokuvaus, tuotekuvaus, yrityskuvaus, henkilökuvaus, projektikuvaus.


Kuinka toimimme: 

Kartoitamme asiakkaan tarpeen tarkasti. Tuomme keskusteluun laajan osaamisemme. Kartoitus tehdään tapaamisen tai videoneuvottelun kautta. Lähetämme asiakkaalle linkin videokokoukseen. Sovimme asiakkaan kanssa yhteisestä suunnitelmasta ja aikataulutusta yhdessä.

Hoidamme asiakasprojektin tiimimme kanssa ja viestitämme asiakalle sovitusti. Teemme kaikista toimeksiannoista kirjallisen kuvauspalvelusopimuksen kaikkien osapuolien kanssa (tilaaja, malli, meikkaus, jne.) projektin tarpeiden mukaisesti. Kaikki kuvaukset tehdään asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen joko studiossa tai muussa lokaatiossa. Studio on avoinna ajanvarauksen mukaan. 

Kuvauspalvelu tarpeita? Soita ja kysy lisää ( +358 451264071 ) tai lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu (at) kookmanagement.fi  Palvelemme sinua puhelimitse ma-pe klo 8-18. Kuvaamme myös iltaisin ja viikonloppuisin.Yhteystiedot

Kuvauspalvelu yrityskuvista promokuviin

Kuvia ei ole koskaan liikaa! Kaikki yritysten perustarpeet visuaaliseen viestintään kuva-/videotarpeista sosiaaliseen mediaan, esitteisiin tai ilmoituksiin. 

Promoyhteistyötä yhteisöille ja taiteilijoille markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Kuvaamme mielellämme ihmisiä, ympäristöjä ja tuotteita. Janoamme uusia projekteja, haastavia tilanteita ja mielenkiintoisia olosuhteita. 


Otathan yhteyttä kun Sinulla on viestinnän, brändin kehitys- tai promokuvien tarve.

Email: asiakaspalvelu (at) kookmanagement.fi

Kotisivut: www.kookvisions.fi

IG: Kookmngmt


Laskutustiedot: 

Kook Management Oy

Y-tunnus (VAT): FI29139313

e-Lasku osoite: 003729139313 OKOYFIHH

Kuvauksia tarpeen mukaan

Powered by SmugMug Owner Log In