Tanssikuvaus - Show me your MOVE!

Tanssikuvat soveltuvat hienosti lahjaksi, omaksi muistoksi tai kokemukseksi studiossa, kameran edessä. Keskitymme täysin sinun ja tanssiteoksesi kuvaamiseen studiossa tai toivomassasi lokaatiossa. Mieti, minkä liikkeen, ajatuksen, kohdan tanssistasi haluaisit ikuistaa kuvaksi. Kuinka tanssin sanoma tulisi esiin liikkeessäsi? 

Tanssikuvaus KOOK -studiossa

Teemme kuvaukset  studiossa Kuusistossa, Saaristotien lähellä. Kuvauksissa tarvitaan usein yksi henkilö avustamaan pukeutumisessa ja meikkauksessa. Nämä voi myös itse tehdä etukäteen. Kuvattavat tanssiasennot suunnitellaan huolella etukäteen. Kuvausaika kannattaa käyttää tehokkaasti sillä yleensä kuvauksen kesto on 30-90 min. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :) Hiukset, meikit, asu, muu rekvisiitta - Check! Studiossa on kuvattu monia tanssijoita, balettihypyistä Hip-Hopiin. Pidetään positiivinen, rento ja hauska kuvaushetki! Tervetuloa!

Tanssikuvaus lokaatiossa

Kuvaamme myös siltojen alla, metsässä, kaupungilla tai vaika keskellä liikennettä. Ympäristö tuo tanssikuvaukseen hienot uudet elementit, mahdollisuudet sekä tehostaa kuvan viestiä. Lokaatio ja ajankohta suunnitellaan huolella etukäteen yhdessä mallin ja tiimin kanssa. 

Tanssikuvaus ja lyhytmuistilista - Kaarina - Parainen - Turku - Helsinki

- Tanssiasu - Onko se jo kunnossa? Pitikö sitä korjata tai paikata ennen tanssikuvauksia?
- Minkälaiset meikit? Voimakkaat vai kevyet? Mistä haluat kertoa tanssissasi? 
- Minkälaiset hiukset sopivat tanssiasuusi parhaiten? Otatko kuvaan jotain muuta rekvisiittaa mukaan?
- Tanssissa oleva esine / vaate / muu?
- Minkälaisia tanssiasentoja on mielessäsi?  Kuvia voi ottaa liikkeessä, paikoillaan lattialla tai ilmassa :) Jeps, jos olet hyvä hyppääjä, mieti voisiko hypystä ottaa kuvan?


Lahja Tanssijalle - Tanssikuvaus

Studiokuvia kannattaa hyödyntää laajasti. Tanssikuva on loistava lahja tanssijalle, tuttavalle, läheisellesi tai muisto kummille tai isovanhemmalle. Joka vuosi on syntymäpäivät, äitienpäivä, isänpäivä, hääpäivä, valmistujaisjuhlat, tanssijan syntymäpäivä tai muu juhla. :) Kuvalahja säilyy pitkään! Anna tanssikuva -lahja, joka muistetaan! Kysy lisää sopivasta tanssikuvaus hetkestä studiossa tai lokaatiossa.

Tanssikuvaus Studiossa - How KOOK is that?

  • Tanssikuvaus Studiossa - Tanssijoiden kuvausta ammattilaisista harrastajiin

    Tanssikuvaus Studiossa - Tanssijoiden kuvausta ammattilaisista harrastajiin

    KOOK Studiossa on kuvattu tanssijoita jo yli 6 vuoden ajan. Studioon mahtuu tanssiryhmästä yksittäisiin tanssijoihin. Tanssilajeina on ollut Break, nykytanssi, baletti, jazz-tanssi, klassinen paritanssi, jne...


Powered by SmugMug Owner Log In